Cum devii rezident în Dumbravă

Terenuri și case premium de vânzare

Ai ajuns în Dumbrava Vlăsiei. Un parc rezidențial cu infrastructura finalizată, în care fiecare lot de teren beneficiază de acces pe drumuri asfaltate și iluminate, precum și de racordare la utilități: apă, canalizare, rețea electrică, securitate, salubrizare și, fibră optică.
Citește mai mult

Proprietăți între parc și pădure

Un loc pentru căminul tău

In Dumbrava Vlăsiei vei găsi terenuri cu suprafețe între 450 și 2000 de metri pătrați, dotate cu utilități complete, și pregătite să îți primească proiectul dorit de casă, viitorul tău cămin.
Citește mai mult

Mai mult decât verde

Parcul - inima comunității

Rezidenții din Dumbravă, atunci când achiziționează un lot, în vederea construirii unei case, beneficiază de un spațiu public amplu, executat și menținut impecabil, cu material vegetal și mobilier urban ce depășesc chiar și cele mai pretențioase așteptări.
Citește mai mult

Viziunea noastră

DESPRE URMĂTOAREA ETAPĂ A PROIECTULUI

Familiile care au ales să își construiască viitorul în comunitatea din Dumbrava Vlăsiei știu că și noi suntem aici pe termen lung. Nu le asigurăm doar infrastructura existentă ci le vom pune la dispoziție, în următoarele faze ale proiectului, facilități care vor aduce și mai mult comunitatea laolaltă.
Citește mai mult

Te invităm în zona de utilități

Apă / Energie / Comunicații

În Dumbrava Vlăsiei utilizăm în asigurarea serviciilor necesare unei locuiri sustenabile, tehnologii avansate gândite pentru următorii 30 de ani, tehnologii deja funcționale și testate.

Zona tehnică a fost dimensionată pentru întreaga dezvoltare, cu stația de captare și filtrare a apei completată de o stație de epurare modulară și ecologică, cu o garanție de peste 50 de ani, singura din sectorul rezidențial din România care folosește un bio-filtru umplut cu scoarță de copac.

Un alt " feature " unic în România întâlnit doar în Dumbravă este “rain water buffer-ul”, un bazin tampon pentru apele de ploaie, gândit pentru condiții meteo specifice, precum „ploaia secolului”, care conform statisticilor apare de aproximativ trei ori în 100 de ani, metodă prin care se evită refularea, păstrandu-se astfel străzile uscate. Datorită sistemului inteligent de proiectare a infrastructurii rutiere, prin înclinări, pante specifice, și poziționarea inteligentă a rigolelor stradale, străzile din Dumbravă nu acumulează "bălți", chiar și în perioada furtunelor de vară.

Tot în zona de utilități dispunem de o stație meteo ce coordonează programul automat de irigare a zonelor publice, cât și de propriul turn de telecomunicații, necesar unui semnal adecvat pe toată suprafața dezvoltării.

Cum a început visul Dumbrava

Despre dezvoltator / Despre Loreco Investments

Loreco este o companie de familie, ai cărei proprietari au o îndelungată experiență în dezvoltarea de complexe imobiliare de succes în Marea Britanie. Acum 10 ani am avut viziunea de a dezvolta un peisaj urban în București.
Citește mai mult

Reguli și garanții în beneficiul proprietarilor

Din respect pentru comunitate

Suntem pregătiți pentru a face parteneriate cu clienți care cred în viziunea noastră. Oferim spre vânzare parcele de teren ce dispun de toate serviciile și asigurăm asistență la obținerea certificatului de urbanism și a avizelor de construcție. Reglementările noastre sunt create pentru a asigura clienții că viitorii lor vecini vor respecta aceleași linii directoare.
Citește mai mult