Dumbrava Vlăsiei

Cea mai bună dezvoltare rezidențială

DUMBRAVA VLĂSIEI LA ANUALA DE ARHITECTURĂ 2019

O DUBLĂ PREMIERĂ

Este prima oară în istoria Anualei de Arhitectură când OAR / Ordinul Arhitecților din România, organizatorul acestui eveniment, premiază un dezvoltator imobiliar. Premiul denumit "Premiul Președintelui", a fost acordat Dumbravei Vlăsiei pentru viziunea și consecvența în implementarea unei locuiri remarcabile prin calitate, frumusețe și sustenabilitate.

CASA ENE+ENE ȘI CASA SYAA

CELE MAI BUNE PROIECTE DE ARHITECTURĂ

Un juriu internațional a decis în premieră în cadrul Anualei de Arhitectură, secțiunea de arhitectură construită / locuință individuală, să declare câștigătoare două proiecte, doua case unifamiliale, care, nu întâmplător, sunt în Dumbrava Vlăsiei.

A TRĂI ÎNTR-O LUME NOUĂ

În luna aprilie 2020 au fost finalizate în Dumbrava Vlăsiei încă patru proiecte unice de arhitectură. Ele vor fi prezentate publicului ca proprietăți disponibile la cheie, fiecare incluzând o amenajare peisagistică completă.

Între răcoarea pădurii și liniștea parcului

Ne dorim să trăim curat, în mijlocul unei comunități care să respecte și să ne protejeze valorile și drepturile, să ne bucurăm de viața dinamică a unui mare oraș, însă și de tihna și melancolia unei duminici liniștite în mijlocul naturii.
Un loc unde să te simți acasă, să te regăsești și să te remontezi pentru alte și alte proiecte. Un loc care să crească în valoare, în timp, în admirația și imaginația tuturor. Verde, sistematizat, curat.
Atât de diferit și totodată atât de aproape. De tine.

Întrebările tale