Dumbrava Vlăsiei

Cea mai bună dezvoltare rezidențială 2019

CONTINUĂM TRADIȚIA ȘI ÎN 2021

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN PROIECT DE ARHITECTURĂ 2021

Pentru al treilea an consecutiv, un juriu alcătuit din profesioniști atribuie Marele Premiu de Arhitectură, în cadrul Bienalei de Arhitectură, unui proiect marca Dumbrava Vlăsiei: Casa Studio 1408, un proiect semnat de Lucian Bugnariu și Diana Bugnariu.

CASA STUDIO 1408 MARELE PREMIU

CELE MAI BUNE PROIECTE DE ARHITECTURĂ 2019 2020 2021

Dacă în anul 2019, două proiecte Dumbrava Vlăsiei, Casa Ene+Ene și Casa Syaa împărțeau în cadrul Anualei de Arhitectură, eveniment organizat de Ordinul Arhitecților din România, premiul pentru cel mai bun proiect de arhitectură construită, secțiunea locuință individuală, în anul 2020 a fost rândul Casei Teacă să primească recunoșterea unui juriu de profesioniști recunoscuți la nivel internațional.

Acum, în 2021, Casa Studio 1408 a fost onorată cu Marele Premiu la secțiunea locuință individuală în cadrul Bienalei de Arhitectură, eveniment la care încă două proiecte excepționale, marca Dumbrava Vlăsiei au fost nominalizate: Casa ADNBA și Casa Teacă.

A TRĂI ÎNTR-O LUME NOUĂ

În această primăvară au fost finalizate în Dumbrava Vlăsiei încă patru proiecte unice de arhitectură. Ele sunt prezentate publicului ca proprietăți disponibile la cheie, fiecare incluzând o amenajare peisagistică completă.

Între răcoarea pădurii și liniștea parcului

Ne dorim să trăim curat, în mijlocul unei comunități care să respecte și să ne protejeze valorile și drepturile, să ne bucurăm de viața dinamică a unui mare oraș, însă și de tihna și melancolia unei duminici liniștite în mijlocul naturii.
Un loc unde să te simți acasă, să te regăsești și să te remontezi pentru alte și alte proiecte. Un loc care să crească în valoare, în timp, în admirația și imaginația tuturor. Verde, sistematizat, curat.
Atât de diferit și totodată atât de aproape. De tine.

Întrebările tale