Dumbrava Vlăsiei

Cea mai bună dezvoltare rezidențială 2019

CONTINUĂM TRADIȚIA ȘI ÎN 2020

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN PROIECT DE ARHITECTURĂ 2020

Pentru al doilea an consecutiv, un juriu internațional atribuie unui proiect marca Dumbrava Vlăsiei, Casa Teacă, un proiect semnat de Radu Teacă și Andrei Teacă, premiul pentru cel mai bun proiect de arhitectură construită, locuință individuală.

CASA TEACĂ UN PROIECT REMARCABIL

CELE MAI BUNE PROIECTE DE ARHITECTURĂ 2019 2020

Dacă în anul 2019, două proiecte Dumbrava Vlăsiei, Casa Ene+Ene și Casa Syaa împărțeau în cadrul Anualei de Arhitectură, eveniment organizat de Ordinul Arhitecților din România, premiul pentru cel mai bun proiect de arhitectură construită, secțiunea locuință individuală, în anul 2020 a fost rândul Casei Teacă să primească recunoșterea unui juriu de profesioniști recunoscuți la nivel internațional.

A TRĂI ÎNTR-O LUME NOUĂ

În această primăvară au fost finalizate în Dumbrava Vlăsiei încă patru proiecte unice de arhitectură. Ele sunt prezentate publicului ca proprietăți disponibile la cheie, fiecare incluzând o amenajare peisagistică completă.

Între răcoarea pădurii și liniștea parcului

Ne dorim să trăim curat, în mijlocul unei comunități care să respecte și să ne protejeze valorile și drepturile, să ne bucurăm de viața dinamică a unui mare oraș, însă și de tihna și melancolia unei duminici liniștite în mijlocul naturii.
Un loc unde să te simți acasă, să te regăsești și să te remontezi pentru alte și alte proiecte. Un loc care să crească în valoare, în timp, în admirația și imaginația tuturor. Verde, sistematizat, curat.
Atât de diferit și totodată atât de aproape. De tine.

Întrebările tale