Te invităm în zona de utilități

Apă / Energie / Comunicații

În Dumbrava Vlăsiei utilizăm în asigurarea serviciilor necesare unei locuiri sustenabile, tehnologii avansate gândite pentru următorii 30 de ani, tehnologii deja funcționale și testate.
Zona tehnică a fost dimensionată pentru întreaga dezvoltare, cu stația de captare și filtrare a apei completată de o stație de epurare modulară și ecologică, cu o garanție de peste 50 de ani, singura din sectorul rezidențial din România care folosește un bio-filtru umplut cu scoarță de copac.
Un alt " feature " unic în România întâlnit doar în Dumbravă este “rain water buffer-ul”, un bazin tampon pentru apele de ploaie, gândit pentru condiții meteo specifice, precum „ploaia secolului”, care conform statisticilor apare de aproximativ trei ori în 100 de ani, metodă prin care se evită refularea, păstrandu-se astfel străzile uscate. Datorită sistemului inteligent de proiectare a infrastructurii rutiere, prin înclinări, pante specifice, și poziționarea inteligentă a rigolelor stradale, străzile din Dumbravă nu acumulează "bălți", chiar și în perioada furtunelor de vară.
Tot în zona de utilități dispunem de o stație meteo ce coordonează programul automat de irigare a zonelor publice, cât și de propriul turn de telecomunicații, necesar unui semnal adecvat pe toată suprafața dezvoltării.