REGULI ȘI GARANȚII ÎN BENEFICIUL PROPRIETARILOR

Din respect pentru comunitate

Suntem pregătiți pentru a face parteneriate cu clienți care cred în viziunea noastră. Oferim spre vânzare parcele de teren ce dispun de toate serviciile și asigurăm asistență la obținerea certificatului de urbanism și a avizelor de construcție. Reglementările noastre sunt create pentru a asigura clienții că viitorii lor vecini vor respecta aceleași linii directoare.
În felul acesta, ne asigurăm că vom crea cartiere atractive, nu doar locuințe la standarde înalte de calitate. Investiția clienților noștri este protejată și susținută de planul urbanistic gândit pentru a menține și proteja frumusețea naturală a împrejurimilor.
Loreco furnizează servicii pentru iluminatul stradal, salubrizare, mentenanța drumurilor, amenajare peisagistică și grădinărit, colectarea deșeurilor, furnizarea de fibră optică, întreținerea infrastructurii și securitate.
În planul urbanistic, se pot identifica oportunități de spații comerciale, restaurante, cafenele, chiar și un spațiu pentru construcția unei potențiale grădinițe. Spațiile de petrecere a timpului liber, de agrement sau cele comerciale vor putea fi oferite comunității în mod direct sau pot reprezenta o oportunitate pentru rezidenți de a-și deschide afaceri noi.