Mai mult decât verde

Parcul - inima comunității

Rezidenții din Dumbravă, atunci când achiziționează un lot, în vederea construirii unei case, beneficiază de un spațiu public amplu, executat și menținut impecabil, cu material vegetal și mobilier urban ce depășesc chiar și cele mai pretențioase așteptări.
Conceptul Dumbravei a atras implicit folosirea unor surse speciale, singurele capabile să satisfacă exigențele dezvoltatorului: borduri și pavele manufacturate în Marea Britanie, blocuri de granit tăiate în China, bănci produse în Indonezia, fântâni arteziene concepute și executate în Germania, tabla Cor-Ten folosită pentru toaletele publice anexate parcului, produsă în Italia, plăcile din lemn stratificat de mesteacăn necesare aceluiași spațiu public, importate din Rusia, iar exemplele pot continua.
Alături de acestea se regăsesc și materiale de proveniență autohtonă, capul de listă fiind minunata piatră de calcar, folosită în realizarea totemului și intrării în cartierul rezidențial. Acestea sunt câteva din lucrurile care se văd. Există însă și lucruri care se văd mai puțin, însă vitale pentru o dezvoltare sustenabilă.
Suntem mândri de stația cu rezervoarele de filtrare și purificare a apei, apă ce provine din surse proprii, stație produsă, montată și servisată de o firma austriacă, de stația de tratare a apei menajere, uzate, stație ecologică denumită de producătorul german drept o operă de artă, fiind una din cele mai moderne din Europa. Amândouă deservesc și completează o infrastructură pentru 900 de proprietăți. Dacă vrei să te convingi te așteptăm cu drag “să-ți facem un tur :)”.